Младежи от БСП - Сливен  обявиха фотоконкурс на 9-ти септември

Фотосите могат да  се изпращат на страницата на МО БСП – Сливен във Фейсбук (като лично съобщение) или на електронен адрес mo.sliven@abv.bg

Младежкото обединение в БСП - Сливен обявява конкурс за снимка на тема „Моят любим Сливен”. От днес, 9 септември, до 29 септември 2015 г., включително, младите социалисти очакват снимки, направени на места в Сливен, „които ви карат да се гордеете с града ни“, уточняват организаторите. Фотосите могат да  се изпращат на страницата на МО БСП – Сливен във Фейсбук (като лично съобщение) или на електронен адрес mo.sliven@abv.bg, придружени с името на участника.

Класирането в конкурса ще бъде на база най-голям брой получени харесвания на дадена снимка. Големите  награди ще получат авторите на трите кадъра, събрали най-много харесвания. Наградата за първо място е камера GoPro HERO. За класиралите се на второ и трето място наградите са съответно - ваучери за пазаруване в магазин за техника на стойност 150 и 100 лева. Организаторите очакват снимките и пожелават успех на всички участници!